First things first: Thank you all so much for all kind reactions on Facebook, Whatsapp and my blog post about my encounter… It was crazy really, I felt quite overwhelmed. Everything is all right now and since I don’t want to keep you guys thinking that Paris is a terrible and especially a dangerous place, I wanted to show you some pictures of the hill I live on, Butte Bergeyre. This hill is about a 100 metres high and the population is somewhat around 1200. Most of my neighbours are quite artistic, for example Marc Newson (an Australian designer), opera writer Patrick Dupond, actor Clovis Cornillac and filmproducers Jean-Paul Goude and Jacques Audriard all live here. Oh and we’ve got our own public potager, how nice is that!

20150916_195001

20150916_194944

20150916_194920

20150916_194340

 

——————

Nederlands

Aller eerst: bedankt voor de tientallen lieve reacties via Facebook, Whatsapp en op mijn blog over mijn vervelende ervaring. Ik was er een beetje van overdonderd, zo lief! Alles gaat goed nu en omdat ik jullie niet helemaal in de waan wil laten dat Parijs een vreselijke en vooral gevaarlijke stad is, wil ik de foto’s met jullie delen die ik gemaakt heb op mijn berg, Butte Bergeyre. Hij is 100 meter hoog en er wonen ongeveer 1200 mensen, de meeste zijn nogal artistiek, zo behoren onder andere de designer Marc Newson, de opera schrijver Patrick Dupond, de acteur Clovis Cornillac en filmmakers Jean-Paul Goude en Jacques Audiard tot mijn directe buren. Oh en we hebben een gemeenschappelijke moestuin (jardin potager)! Hoe leuk is dat.

Related Post

Tags: ,